Om mig

Hej!

Det är jag som är Pralinörskan :) 

Jag heter Åsa och började tillverka praliner för runt 3 år sen. Jag hade egentligen ingen tanke med pralintillverkningen utan jag for på kurs på Nora chokladskola och efter det rullade allt bara på. Jag började sälja praliner till nära och kära. När jag sen fick in en fot på Fotografens Café & Bistro ledde det till att jag startade min firma.

Jag tillverkar praliner och chokladkakor från grunden. Jag målar, gjuter och kokar fyllningar själv. I möjligaste mån så använder jag rena råvaror, alltså så lite tillsatser som möjligt. Jag tycker även om att plocka ihop vad naturen omkring mig har att erbjuda, så rabarbern, jordgubbarna, maskrosorna mm är så lokalt producerade som det bara går.

Jag är ensam i mitt företag och har en småskalig tillverkning. Mina praliner är tillverkade för hand och kan därför skilja i utseende från pralin till pralin vilket jag tycker är en del av charmen att handla från mig.

Mina praliner passar fint att ge bort i gå bort-present, födelsedagspresent, krya på dig-present, något du vill njuta av efter en tuff arbetsvecka eller bara äta för att de är jäkligt goda :)

Är du ett företag som önskar praliner till ett event eller vill ge dina anställda eller kunder en god present, hör av dig för mer info.

Ska du gifta dig, ha baby shower eller något annat festligt? Hör av dig så fixar jag fina praliner i dina färger eller smak som passar in eventuella teman.

Eller har du egna förslag, hör av dig så går det säkert att lösa.

Hoppas att vi hörs!

//Åsa


Pralinörskans Praliner

Jag älskar choklad och lägger ner min själ i mina praliner. Hoppas att du kommer njuta av dem.

Läs mer
Payment with Visa Payment with Swish

© 2024 Pralinörskans Praliner Powered by Quickbutik